ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

Η συνειδητή πορεία της Θέωσης

Αγαπημένε μου, σε καλώ να επιτρέψεις να δημιουργηθεί εντός σου η έκρηξη της Αναγέννησης, να φανερώσεις την Παρουσία Μου μέσα από την μορφή.
Σε καλώ να διαρρήξεις τις θύρες που δημιούργησες και κλείδωσες μέσα στην καρδιά σου, στο νου σου και στη συνείδησή σου. Θύρες που τέθηκαν ως περιορισμοί στην Αγάπη, στις Ιδέες, στα Συνειδησιακά σου βιώματα. Να καταθρυμματίσεις οτιδήποτε σε κάνει να παραμένεις σε κατάσταση αδράνειας, τα κατεστημένα των αιώνων, τις αναστολές σου και τις προκαταλήψεις σου, τις ψευδαισθήσεις που έχεις για την Αλήθεια. Σε καλώ να καταρρίψεις τους περιορισμούς και τις οροθεσίες που υπάρχουν στο νου σου και να αμφισβητήσεις δυναμικά και κατασταλτικά τα καλά δομημένα ήθη, τύπους, αξίες και αντιλήψεις σου που είναι παρελθούσης χρήσεως και αντιπροσωπεύουν παρωχημένες εποχές για σένα πια.
Όλα αυτά να τα μεταλλάξεις με μιας μέσα σου, δίχως αναβολές και δικαιολογίες αναξιότητας, μετουσιώνοντάς τα σε Καθαρό Φως, χωρίς να αφήσεις ούτε ένα ίχνος τους να μολύνει το καθαρό πεδίο της συνείδησής σου αλλά και, συγχρόνως, χωρίς να απαρνηθείς κανένα στοιχείο του εαυτού σου ή να το θεωρήσεις απλώς, ένα λάθος. (Να το ταξινομήσεις όμως, σαν ένα βοήθημα που είχες για να κατανοήσεις το μέγεθος και τα πεδία της πτώσης του ανθρώπου που είσαι. Μετουσιωμένο καθώς είναι θα ’χει γίνει για σένα, ένα σκαλοπάτι για ν’ ανέβεις, θα ’χει παραδώσει όλο το δυναμικό και την ενέργεια που απομυζούσε, στο Θείο Είναι σου.)
Μην περιμένεις παθητικά, Εμένα, να σε οδηγήσω στη μετάλλαξη χωρίς την επίγνωση τη δική σου για τις αλλαγές που συμβαίνουν και τη συμμετοχή της συνείδησής σου στα βήματα του δρόμου. Κάνε τις διεργασίες σου δυναμικά. Προέκτεινε τις ιδέες που εμπνέεσαι, κάνοντάς τες πράξη. Απάλλαξε τον εαυτό σου από τη φυλακή της επίκτητης γνώσης, της ανωτερότητας, της εξουσίας, της επιβολής, της κατάκτησης και όλων των υλικών συνειρμών που σε συντονίζουν, μόνο, με το πεδίο της ύλης και σε εγκλωβίζουν στο βασίλειο της διανοίας σου.

Ως βιαστής εισχώρησε στη βασιλεία των Ουρανών σου. Εγώ δεν χρησιμοποιώ βία επάνω σου, θα ήταν άλλωστε ανώφελο και άσκοπο κάτι τέτοιο. Σε αφήνω ελεύθερο να κάνεις τις επιλογές σου γιατί πρέπει να είσαι εσύ, που θα διαρρήξεις και θα σπάσεις τα φράγματα που ’χεις θέσει στην είσοδο των Ουρανών σου. Ζήτησε, μάθε, κρούσε τις θύρες που έχεις κλειδώσει και άνοιξέ τες διάπλατα για να βασιλεύσουν οι Ουρανοί σου επί της ύλης σου, για να εισχωρήσεις στα ενοποιημένα σύμπαντα που είμαι Εγώ, που Είμαστε Ένα ως Ουσία Άπειρη.

Επειδή είσαι ο πρωτοπόρος άνθρωπος Αγαπημένε Μου που εκπαιδεύεσαι στο να παρουσιάσεις τη συνειδητή πορεία της Θέωσης, χρειάζεται, όχι μόνο να αποκαθιστάς την Ισορροπία και την Αρμονία μέσα στον άνθρωπο, αλλά να παρουσιάζεις τη διάκρισή σου, την επίγνωσή σου, την εξέλιξή σου, συμμετέχοντας συνειδητά, ταυτενεργώντας με τους Θείους Νόμους ώστε να εναρμονίζεις τις καταστάσεις, παρουσιάζοντας συγχρόνως στον άνθρωπο, όλα τα στοιχεία που συντείνουν στην επίτευξη αυτής της Αρμονίας. Να εκδηλώνεις συνεχώς την Αγάπη Μου, τη Χάρη Μου και το Έλεός Μου, γενόμενος συνειδητός συνεργάτης Θεού και όχι μόνο αγωγός ή φορέας αυτών.
Η Δόνηση της Θέωσης της ανθρωπότητας που Έχω διαχύσει στη γη, ωθεί το σύνολο του ανθρώπου σε ταχύτατη εκλέπτυνση και εξέλιξη που θα τον φέρει σε ταύτιση μαζί Μου. Ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει την ποιότητα της εκπαίδευσης και τη Χάρη με την οποία σε τροφοδότησα Άνθρωπε, με σκοπό να Με φανερώσεις μέσα σε κάθε ον, μέσα σε κάθε υπόσταση που αντικρίζεις και με την οποία σε συνδέω τώρα πια συνειδητά, ώστε η δόνηση της Ζωής και η Αγάπη Μου να αφυπνίζει και να ισορροπεί, κι από μέσα σου ακόμα, κάθε αδρανοποιημένο στοιχείο Μου μέσα στα πάντα.

Σε Ευλογώ να παρουσιάσεις νέες ποιότητες Αγάπης συμμετέχοντας με συνείδηση Θεού στην άνοδο και εξέλιξη του Εαυτού Ανθρώπου.

Πηγη http://epanastasideon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: